Kengkawan Saya

Thursday, March 4, 2010

Di Tag oleh Mama Darwisya


Dah lama tak kena tag. Dan tag ini pun sudah lama disimpan. Fiza sekarang saya bayar hutang ya :D

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?

Sekolah Menengah Teknik Kuala Klawang, Jelebu, N9


2) Love at first sight?
Tak pun


3) Who is he when the first time you met him?
Ngan member2 sekolah dah sah2 menggedik masa sekolah kan ;)


4) How long it takes for him to ask you out for a date?
Tak ingat. Tapi memang leceh nak ajak aku date hehehe

5) First place dating?
Sekolah ku sayang ehehehe. Siap pernah kantoi ngan cikgu dating dalam library. Hahahahaha

6) How he proposed?

Takder maknanya. Semuanya family yang aturkan. Atuk en Nuar kalau bleh sumer nak cepat aja. hehehe

7) Special date with your hubby?
8 Jan - Tarikh Nikah
14 Feb - DOB Habibullah
20 Mei - DOB aku
21 Sep - DOB Maisarah
17 Okt - DOB En Nuar

8) Changes that he asked you to do?
Perangai buruk aku, kalau aku tidur kene kacau mesti aku nak marah2. Dengan dia2 sekali kena. Tulah perangai buruk yang paling susah aku nak buang. Maklumlah masa marah tu tengah mamai... huduh sungguh eeeeeeeee


9) What is about him that you love so much?
Kami saling melengkapi. Tak sempurna tapi cukup untuk melengkapi satu sama lain. kekadang tak gak lah , klu dah dua2 terlupa hilang dah lah saling melengkapinya ngeeeeeeeeee


10) What is about him that you wish he would change?
Lebih meluahkan isi hati oooohhhh apakah hehehehe


12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
Kiss me, hug me, help me for everything. Sekarang pun en Nuar yang kerap masak kalau hari bekerja

13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
Semoga diberkati Allah sampai syurga bersama. ecewahhh.......


4 comments:

  1. nik; ya k tu tahun 2007 klu x silap heheh

    ReplyDelete
  2. suka jawab soklan hahaha. jaga2 nanti ku reka tag untuk anda dan anda juga hehehe

    ReplyDelete